NOVA

 

Privé: Georgette Hage – Noël overleden”

 

Ben je apotheker en vrouw? Dan is NOVA er voor jou. NOVA is de vereniging waarin vrouwelijke apothekers elkaar vinden. Binnen NOVA worden ideeën uitgewisseld en activiteiten ondernomen. Het doel van NOVA is om de positie van de vrouw in de farmacie te verbeteren. En ja, dat is nog steeds nodig. NOVA wil de krachten bundelen om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan: meer invloed van vrouwen in een veranderende beroepsomgeving van apothekers.

De missie van NOVA is:
NOVA wil een netwerk voor vrouwelijke apothekers bieden waarin leden elkaar ondersteunen en inspireren om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken, hun positie binnen de beroepsgroep te verbeteren en hun gezamenlijke waarden te verwezenlijken en uit te dragen.

Netwerk voor vrouwelijke apothekers
Wil jij ook het maximale uit jezelf halen als vrouwelijke apotheker? Word dan lid van NOVA. Als deel van de NOVA community vergroot je je netwerk en ontmoet je andere vrouwelijke apothekers. Doe mee aan de workshops, bijeenkomsten in binnen- en buitenland en andere activiteiten van NOVA. Haal meer plezier en succes uit je leven als vrouwelijke apotheker. Klik snel door naar lid worden.