Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Feminext – vrouw van de toekomst’

14 december 2018 @ 10:00 - 16:00

Technologische innovatie, #metoo, politieke fragmentatie en de toenemende polarisatie in alle segmenten van de samenleving, inclusief genderkloof. Anno 2018 zijn er nog genoeg uitdagingen voor de vrouw van nu om zich tussen te bewegen.
En dan hebben we het nog niet eens over sociale veiligheid en economische zelfstandigheid.
Hoe doen we dat en hoe blijven we dat doen? Hoe ziet de Nederlandse vrouw er in 2030 uit? Welke uitdagingen hangen haar boven het hoofd? En welke kansen biedt de toekomst?

Op 14 december 2018 vieren wij het 120-jarig bestaan van de Nederlandse Vrouwen Raad (NVR). Onder de titel ‘Feminext – vrouw van de toekomst’. Dit vieren wij graag samen met u, als voorvechters van de vrouwenzaak, samen al meer dan een eeuw verenigd.
We hebben een mooi programma voor u samengesteld, met o.a. Marianne Verhoeven (hoofdredacteur OPZIJ), Cocky Booij (directeur VHTO), Clarice Gargard (VN Vrouwenvertegenwoordiger 2019), Soundos El Ahmadi (cabaretier), Jacqueline Prins (directeur Emancipatie OCW) en Mariëtte Hamer (voorzitter SER).

Van 10:00 tot 16:00 uur heten we u welkom in het gebouw van KPMG, aan de Laan van Langerhuize 1 in Amstelveen. Deze locatie is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Als u met de auto komt, dan kunt u kosteloos parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.

Deelname kost 25 euro voor NVR-leden en 55 euro voor niet-leden. Introducees van NVR-leden betalen 35 euro en studenten 15 euro.

U kunt zich tot en met 7 december aanmelden en betalen via de website www.nederlandsevrouwenraad.nl/aanmeldennvr120jaar (vol=vol!).

Gegevens

Datum:
14 december 2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Website:
www.nederlandsevrouwenraad.nl/nvr120jaar

Organisator

Nederlandse Vrouwen Raad
Website:
www.nederlandsevrouwenraad.nl

Locatie

KPMG
Laan van Langerhuize 1
Amstelveen, Nederland
+ Google Maps