VJA-congres WO=MEN

De Vereniging van Jonge Apothekers organiseert op 27 mei 2020 het voorjaarscongres WO=MEN: Gelijk behandelen betekent ongelijke (farmacotherapeutische) behandeling. Diverse experts presenteren de nieuwste inzichten over m/v-verschillen in farmacotherapie. Uiteraard vinden we het fantastisch dat de jonge apothekers dit onderwerp op de agenda zetten. Het belooft een interessant congres te worden, dat NOVA bij iedereen van harte kan aanbevelen!
Meer info en aanmelding

Doe eens Dordrecht

Op donderdag 23 april zijn we met NOVA welkom in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Maryse Spapens gunt ons een kijkje in de keuken van de poliklinische apotheek en geeft een presentatie over haar innovatieve project ThuisBeter, waarmee de apotheek specialistische farmaceutische zorg in de thuissituatie mogelijk maakt. Het bezoek aan de apotheek duurt van 16.30-18.00 uur. Aansluitend gaan we naar Villa Augustus voor een hapje en drankje. Laat deze kans om collega’s te ontmoeten en van elkaars werk te leren niet aan je voorbij gaan

[reCaptcha]

ALV: Save the date 9 mei 2020

De Algemene Leden Vergadering van NOVA wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 mei. De vergadering wordt gecombineerd met een geaccrediteerde nascholing. Dit keer hebben we Nienke Oosterhof bereid gevonden om ons bij te spijkeren over de onderwerpen Leefstijlfarmacie en Integrative Medicine. Locatie en programma volgens zo spoedig mogelijk. Noteer 9 mei alvast in je agenda!