Workshop Nieuw Leiderschap in de Farmacie

20 april 2022 14:00 - 17:00

Op 20 april geven we een interactieve workshop over Leiderschap. Leer meer over dit thema en wissel ideeën uit met je collega’s!

De roep om Nieuw Leiderschap klinkt steeds luider in de maatschappij. Verouderde structuren en managementtheorieën voldoen niet langer. Mensen willen niet alleen bijdragen aan de productiviteit, maar zijn op zoek naar zingeving en werkgeluk. Ook apothekers worden geconfronteerd met vraagstukken over leiderschap. Wat betekent leiderschap voor jou en hoe zet je dat het beste in? Hoe kun je door andere vormen van leiderschap onderlinge verbondenheid creëren en je werkgeluk vergroten?

NOVA organiseert op woensdag 20 april de interactieve workshop Nieuw Leiderschap in de Farmacie. Deze bijeenkomst vindt plaats in het vergadercentrum van de Vrouwengevangenis in Nieuwersluis.

Programma:

14.00-14.15 uur: Welkom en Inleiding
‘Achter de tralies, een inkijkje in het werk als apotheker voor DJI’
door Yasamin Latify, apotheker en bestuurslid NOVA

14.15-15.30 uur: Interactieve workshop
‘Compassievol Leiderschap: nonsens of noodzaak?’
door Eveline Brandt, trainer, spreker en journalist

15.30-16.15 uur: Discussie over actuele thema’s
onder leiding van Yasamin Latify en Sonja Keizers 

16.15-17.00 uur: Napraten met borrel en hapjes

Kosten:

NOVA-leden €50; niet NOVA-leden €100 (accreditatie voor openbare apothekers is aangevraagd)

Inschrijven:

Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt, dus meld je snel aan (liefst vóór 1 april)

Over Nieuwersluis:

Het Team van het Vergadercentrum DJI (Vrouwengevangenis Nieuwersluis) bestaat uit een combinatie van medewerkers van DJI en gedetineerden die in de laatste fase van hun detentie zitten. Door hier te vergaderen dragen we bij aan een grotere zelfredzaamheid van gedetineerden en hun kans op een geslaagde re-integratie. Let op: om toegang te krijgen tot het terrein van DJI ben je verplicht een identiteitsbewijs te tonen.